Nieuws
De Vrienden van Amstel LIVE! 2011 uitverkocht

Amsterdam, 14 januari 2011 – De Vrienden van Amstel LIVE! 2011 is uitverkocht. Vanaf volgende week vrijdag genieten ruim 90.000 mensen zeven avonden lang van het muziekspektakel in het gloednieuw verbouwde Ahoy. Een recordaantal, want nog nooit waren er zoveel bezoekers aanwezig bij de concertreeks. De line-up van de 13e editie bestaat uit topartiesten als Guus Meeuwis, BLØF, Within Temptation, 3JS, Acda en de Munnik, Alain Clark, Caro Emerald, Frank Boeijen, Laura Jansen en DI-RECT. De Vrienden van Amstel LIVE! 2011 wordt gepresenteerd door Xander de Buisonjé. 

Niet alleen de bezoekersaantallen breken alle records, ook het aantal artiesten dat komt optreden is hoger dan ooit. Elf van Nederlands beste muzikanten staan klaar om ruim 90.000 mensen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. 

Ik ben erg trots dat zo veel bezoekers De Vrienden van Amstel LIVE! weten te waarderen. En daarnaast maken ook nog eens een flink aantal gastartiesten hun opwachting”, zegt Maud Meijboom, Marketing Manager van Amstel. “Het Sportpaleis wordt bovendien op de openingsavond van de concertreeks officieel heropend. Op dit moment is Ahoy zonder twijfel een van de mooiste evenementenlocaties. Het is fantastisch dat de opening wordt verricht in de grootste Amstel kroeg van Nederland”.