Nieuws
Twee extra avonden Vrienden van Amstel
Rotterdam, 25 januari 2012 - Bierbrouwer Amstel heeft besloten versneld twee extra avonden toe te voegen aan de jubileumeditie van De Vrienden van Amstel LIVE! 2013. Na de spectaculaire aftrap van het muziekspektakel op vrijdag 20 januari is er een stormloop ontstaan op kaarten voor de viering van het 15-jarig jubileum volgend jaar. Met als resultaat dat de grootste kroeg van Nederland ook op zaterdag 19 en zondag 20 januari 2013 haar deuren zal openen, naast de shows die volgend jaar al op 23, 24, 25 en 26 januari op het programma staan. Bovendien heeft Amstel besloten in Alkmaar een extra show toe te voegen aan het succesvolle muziekevenement De Helden van Amstel LIVE!
 
Afgelopen weekend werd de 14e editie van De Vrienden van Amstel LIVE! op onvergetelijke wijze geopend. Timor Steffens  speelde de hoofdrol in een adembenemende samensmelting van 3D video mapping, LED lichtpakken en dans. Ahoy  ging daarna los op optredens van Nederlandse topartiesten en onaangekondigde gastoptredens. “Het publiek was na deze verrassende en vernieuwende show werkelijk uitzinnig. Hierna is een ware run ontstaan van mensen die proberen nu al kaarten voor de feestelijke jubileumshow van volgend jaar te bemachtigen”, vertelt Maud Meijboom, Marketing Manager van Amstel. “Wij hebben daarom besloten nu al twee extra avonden toe te voegen aan de 15e editie die volgend jaar op het programma staat.” Kaarten voor de Vrienden van Amstel LIVE! 2013 zijn te koop viawww.vriendenvanamstel.nl.
 
Ook extra show De Helden van Amstel LIVE!
Amstel heeft daarnaast bekendgemaakt op vrijdag 6 april in Alkmaar een extra avond toe te voegen aan De Helden van Amstel LIVE! Dan schitteren Jan Smit, Di-Rect en VanVelzen in verschillende optredens naast het AFAS Stadion. Tijdens een spetterende show van drie uur kruipen zij in de huid van hun muzikale helden en brengen zij hits van hun favoriete artiesten ten gehore. De presentatie is in handen van Edwin Evers, die het concert ook muzikaal begeleidt met zijn band. De kaarten voor de eerste show op zaterdag 7 april zijn  bijna uitverkocht. Naast Alkmaar doet De Helden van Amstel LIVE! op 22 september Groningen aan. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.heldenvanamstel.nl.